Gruszka-Francuskie Tosty Mascarpone

Gruszka-Francuskie Tosty Mascarpone
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc wypróbuj francuskie tosty gruszkowo-Mascarpone. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,57 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 489 kalorii, 13g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis z Taste of Home wymaga gruszek, jajek, ekstraktu wanillanowego i syropu klonowego. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Działa dobrze jako niedrogie śniadanie. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co jest raczej złe. Francuskie tosty z chutneyem gruszkowym i Mascarpone, Hawajskie francuskie tosty z ananasem i Mascarpone, oraz Francuskie tosty z jagodami i Mascarpone na noc są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W małym rondelku gotuj gruszki na 1 łyżce masła na średnim ogniu przez 2-3 minuty lub tylko do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć z ognia; całkowicie ostudzić.
3
W małej misce ubij ser. Dodaj cukier, imbir, 1/8 łyżeczki cynamonu i gruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Jabłko OpcjonalnieDodatkowe Jabłko Opcjonalnie
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Wytnij kieszeń z boku każdej kromki chleba. Ostrożnie napełnij każdą kieszeń około 1/4 szklanki mieszanki gruszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
5
W płytkiej misce ubij jajka, mleko, wanilię i pozostały cynamon. Ostrożnie zanurz obie strony chleba w mieszance jajecznej (uważając, aby nie wycisnąć nadzienia).
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Jabłko OpcjonalnieDodatkowe Jabłko Opcjonalnie
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
(Keebler)(Keebler)
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Na dużej patelni rozpuść pozostałe masło na średnim ogniu. Ugotuj faszerowany chleb z obu stron na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
W razie potrzeby podawaj z syropem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn