Gruszka-Francuskie Tosty Mascarpone
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc wypróbuj francuskie tosty gruszkowo-Mascarpone. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,57 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 489 kalorii, 13g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis z Taste of Home wymaga gruszek, jajek, ekstraktu wanillanowego i syropu klonowego. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Działa dobrze jako niedrogie śniadanie. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co jest raczej złe. Francuskie tosty z chutneyem gruszkowym i Mascarpone, Hawajskie francuskie tosty z ananasem i Mascarpone, oraz Francuskie tosty z jagodami i Mascarpone na noc są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W małym rondelku gotuj gruszki na 1 łyżce masła na średnim ogniu przez 2-3 minuty lub tylko do miękkości.
Zdjąć z ognia; całkowicie ostudzić.
W małej misce ubij ser. Dodaj cukier, imbir, 1/8 łyżeczki cynamonu i gruszki.
Wytnij kieszeń z boku każdej kromki chleba. Ostrożnie napełnij każdą kieszeń około 1/4 szklanki mieszanki gruszek.
W płytkiej misce ubij jajka, mleko, wanilię i pozostały cynamon. Ostrożnie zanurz obie strony chleba w mieszance jajecznej (uważając, aby nie wycisnąć nadzienia).
Na dużej patelni rozpuść pozostałe masło na średnim ogniu. Ugotuj faszerowany chleb z obu stron na złoty kolor.
W razie potrzeby podawaj z syropem.