Grillowany stek i sałatka z Portobello mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 292 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.4 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka rukoli dziecięcej, octu balsamicznego, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest solidne. Podobne przepisy to GRILLOWANA SAŁATKA Z PORTOBELLO Z AWOKADO, LIMONKĄ I GRILLOWANĄ KUKURYDZĄ, Grillowany stek i sałatka z Portobello, oraz Grillowana Sałatka Stekowa Portobello z serem pleśniowym Vinaigrette.
Instrukcje
1
Połączyć stek, 2 łyżki. ocet i 1/2 łyżeczki. sól w torbie ziplock; uszczelnij torbę i obróć kilka razy, aby pokryć. Odstawić na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
(duża Tuba)
2
Rozgrzej grill gazowy do wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
3
Grzybki szczotkowe z 2 łyżkami. olej i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Wyjąć stek z worka; wyrzucić płyn. Oil grill ruszty i grill grzybowe Czapki i stek do miękkości, obracając raz, o 10 minut w sumie na grzyby, 6 do 7 minut w sumie na stek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
5
Przenieść grzyby i stek do deski do krojenia i odstawić 5 minut. Grubo posiekać grzyby i pokroić stek na ziarno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Gruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
6
Połączyć rukolę, pomidory, grzyby, pozostałe 2 łyżki. oliwa z oliwek, pozostała 1 łyżka. ocet i 1/4 łyżeczki. sól w dużej misce; wrzucić do herbu. Ułóż sałatkę na talerzach obiadowych. Top z pokrojonym stekiem i posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek W Plastrach
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Zdobywca Złotego Medalu Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.