Grillowany stek i sałatka z papai

Grillowany stek i sałatka z papai
Grillowany stek i sałatka z papai może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 742 kalorie, 37g białka, oraz 55 g tłuszczu każdy. Na 6,48 zł / porcja, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać sos sojowy, prażone orzeszki ziemne, tajski ptak chile, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kiawe-Grillowany stek z flanki i pikantna Zielona sałatka z papai, Grillowane krewetki z sałatką z Zielonego Papajanu i Mango, oraz Grillowany Tandoori-przyprawiony kurczak na zielonej sałatce z papai dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieść czosnek, chile, sos sojowy, sok z limonki, miód i olej w mini robocie kuchennym i przetwarzaj, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Sos SojowySos Sojowy
CzosnekCzosnek
Papryka ChiliPapryka Chili
MiódMiód
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Wołowinę umieścić w małym naczyniu do pieczenia, zalać marynatą i obrócić do płaszcza. Przykryć i marynować w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Wołowinę wyjąć z marynaty i doprawić solą i pieprzem. Grilluj mięso, aż zwęglone i ugotowane do średnio rzadkiej doneness, o 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MarynataMarynata
WołowinaWołowina
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Wyjmij z grilla i pozostaw 10 minut przed krojeniem na plastry o grubości 1/4 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
W małej misce, ubić razem szalotka, chiles, mięta, ocet, cukier, i sos rybny. Odstawić. W innej misce wrzuć liście sałaty i rukolę, a następnie ułóż mieszaninę na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
Sos RybnySos Rybny
Rukiew WodnaRukiew Wodna
SzalotkaSzalotka
OcetOcet
Papryka ChiliPapryka Chili
CukierCukier
MiętaMięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Połącz papaję i marchew w średniej misce. Równomiernie rozprowadzić mieszankę papai na sałacie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SałataSałata
PapajaPapaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Skropić kilkoma łyżkami dressingu. Ułożyć stek na wierzchu i skropić stek z odrobiną więcej dressingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
10
Udekoruj posiekanymi orzeszkami ziemnymi i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Magazyn