Grillowany Ser Bruschetta W Stylu Zwierząt
Przepis zwierzęcy styl Grillowany ser Bruschetta może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w przybliżeniu 30 minut. Ta przystawka ma 535 kalorii, 21g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz amerykański ser, pomidory śliwkowe, ocet destylowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 53 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest super. Spróbuj Kanapka Z Grillowanym Serem W Stylu Bruschetta, Hamburgery In-N-Out "Animal Style" , oraz Cheeseburgery Animal Style dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozprowadzić: w misce wymieszać majonez, keczup, przyprawę, cukier i ocet i wymieszać do uzyskania jednorodności. Odstawić.
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i ułóż węgle po jednej stronie rusztu z węglem drzewnym. Ustaw ruszt do gotowania na miejscu, przykryj grill i pozwól na rozgrzanie przez 5 minut. Alternatywnie, ustawić połowę palników na grillu gazowym do najwyższego ustawienia ciepła, przykryć i podgrzewać przez 10 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania.
Pokrojone pomidory i cebulę skropić 2 łyżkami oliwy z oliwek, następnie lekko doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Za pomocą metalowej szpatułki umieść pokrojone pomidory i cebulę na najgorętszej części grilla, dbając o to, aby krążki cebuli były razem i nie były oddzielone. Grilluj pomidory, aż będą ładnie zwęglone ze znakami grilla po obu stronach, od 1 do 2 minut na stronę. Cebulę grillować, aż zmiękną i karmelizować ze znakami grilla po obu stronach, 2 do 3 minut na stronę.
Grillowane pomidory i cebulę przekładamy na duży talerz i odstawiamy. Jest ok, jeśli cebula oddzielić po grillowaniu.
Jedną stronę każdego plasterka bagietki posmarować pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek, następnie drugą stronę każdego plasterka bagietki posmarować przygotowanym spreadem.
Na dużym talerzu ułożyć plastry bagietki, rozłożyć do góry.
Na rozłożonej stronie każdego kawałka bagietki ułożyć po dwa ogórki ogórkowe z koperkiem. Złożyć każdy kawałek amerykańskiego sera na pół na siebie, a następnie umieścić każdy kawałek sera na wierzchu chipsów ogórków koperku na każdym z plasterków bagietki.
Na każdym plasterku bagietki umieścić jeden plasterek pomidora, następnie równomiernie rozłożyć cebulę na każdym plasterku bagietki.
Umieść pokrojone w kostkę bagietki na chłodniejszej stronie grilla i gotuj, aż dno chleba zostanie upieczone, a ser całkowicie stopi się, 3 do 5 minut. Jeśli niektóre z bruschetty gotują się szybciej niż inne, w razie potrzeby ułóż je na grillu.
Usuń bruschetta z grilla i podawać natychmiast.