Grillowany Halibut Z Kremem Kolendrowym

Grillowany Halibut Z Kremem Kolendrowym
Need a bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i danie główne pescatarian? Grillowany Halibut z kremem kolendry może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 414 kalorii, 32G białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 6,01 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. 5 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz skórkę z limonki, kminek, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać limonkową skórkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowany Halibut z sosem czosnkowo-kolendrowym, Halibut Marynowany Z Grilla Z Pikantno-Kolendrową Majonezem, oraz Grillowana Kaczka Quesadillas z kremem kolendrowym.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W22 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn