Grillowany Gin z tonikiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj grillowanego ginu z tonikiem. Ten przepis służy 1 i kosztuje $4.84 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 710 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz bitters, lód, ogórek włócznia, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gin z tonikiem, French Gin and Tonic My Way, oraz Tarty z ginem i tonikiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Połączyć cukier i 1/2 szklanki wody w małym rondlu na średnim ogniu. Gdy cukier się rozpuści, wyłączyć ogień, dodać gałązki mięty i ostudzić. Przecedzić do czystego słoika. Może być przechowywany w lodówce przez tydzień.
Rozgrzać patelnię grillową i grillować plastry limonki po obu stronach, tylko do momentu, gdy dostanie ładne ślady grilla, ale nadal jest twarde.
Pokrój 1 plasterek limonki na kawałki i włóż na dno shakera do koktajli lub kieliszka do mieszania wraz z posiekanym ogórkiem, bittersem i 1 łyżką miętowego syropu cukrowego. Rozgniataj wszystkie ciała stałe.
Do szklanki dodaj lód i zalej ginem. Wstrząsnąć lub wymieszać, aby Gin wystygł. Przelej do kieliszka do martini (lub do wysokiej szklanki z lodem) i zalej wodą z tonikiem.
Udekoruj grillowanym plasterkiem limonki i ogórkiem.