Grillowany Czerwony Lucjan w liściach bananowca
Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 55 i kosztuje 32 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 29 kalorii, 4G białka, oraz 0g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Jeśli masz liście bananowe, pomarańcze, Lucjana i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowany Lucjan w liściach bananowca, Grillowany Czerwony Lucjan w liściach bananowca, oraz Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Pokrój 1 pomarańczę na plasterki; umieść w wewnętrznej wnęce ryby.
Umieścić rybę na liściach bananowca; obficie posmarować sosem barbecue z obu stron. Owinąć rybę w liście.
Ryby grillowane 35-40 min., obracając kilka razy, lub aż gotowane przez i ryby płatki łatwo widelcem.
W międzyczasie, sekcja Pozostałe pomarańcze przez cięcie 1 / 2-calowy plaster grubości od górnej i dolnej części pomarańczy.
Skórkę i pestkę odciąć od owocu ostrym nożem do parkowania, wykonując ruch w dół, który podąża za kształtem pomarańczy.
Segmenty pomarańczowe pokroić w drobną kostkę; umieścić w średniej misce.
Dodaj sok z pomarańczy, serc palmowych, cebuli, kolendry i szynki.
Podawać salsę owocową z rybą.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.