Grillowany arbuz i Jalapeno Bowla może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 1197 kalorii, 18g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.68 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka soli, papryka jalapeno, arbuz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Marynowana grillowana pierś kurczaka z arbuzem-Jalapeno Salsa, Grape Ape Bowla, oraz Red Apple Hooch Bowla dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać grill do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
3
Plastry arbuza lekko posmarować olejem roślinnym i doprawić solą. Ułóż na grillu i grillu, aż będziesz miał widoczne ślady grilla po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Arbuz
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
4
Usuń skórkę i posiekaj miąższ na duże kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
5
Dodaj miąższ arbuza do blendera, wraz z 1 szklanką wody i zmiksuj do upłynnienia. Przecedzić sok przez drobny sitko do miski. Wyrzucić miąższ i rezerwy soku arbuza.