Grillowane żeberka z grzybami i sosem rybnym
Ten przepis służy 35 i kosztuje $1.32 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 92 kalorie, 7G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, pieprz cayenne, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Grillowane żeberka z grzybami i sosem rybnym, Smażony groszek i grzyby z sosem rybnym i bazylią, oraz Grillowane żeberka Cody ' ego z oliwą z oliwek i smażonymi ziemniakami i Swe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni nonstick roztopić masło w 2 łyżkach oliwy z oliwek.
Dodać szalotki i mieszane grzyby i gotować na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby są rumiane i ich płyn odparowuje, o 8 protokół.
Dodaj sos rybny i cayenne i gotować przez 1 minutę. Wymieszać z estragonem i szczypiorkiem, przykryć i ogrzać.
Rozgrzej patelnię grillową.
Steki posmarować oliwą z oliwek, doprawić solą i czarnym pieprzem. Grilluj na umiarkowanie wysokim ogniu przez 3 do 4 minut na stronę średnio rzadkiego mięsa.
Przenieś steki na talerze. Top z grzybami i podawać.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Darioush Signature Merlot z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 69 dolarów za butelkę.
Darioush Signature Merlot
Umiarkowany sezon wegetacyjny 2008 przyniósł niewielkie ilości dojrzałego, wysoko skoncentrowanego Merlota. Powstałe wino oferuje profil gęstych, wyrazistych ciemnych owoców-czarnej maliny, wiśni i suszonych fig wspartych ciasnym rdzeniem ciemnego kakao, lukrecji i coli. Słodkie, soczyste taniny dodają teksturalnej złożoności, a piękne, długie wykończenie odsłania nuty rozmarynu, cynamonu i krakersa graham. Mieszanka: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc