Grillowane warzywa z sosem Ranczo
Grillowane warzywa z Ranczo Dressing może być tylko przystawka szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis służy 8 i kosztuje 1,55 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 235 kalorii, 4G białka, oraz 19g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz paprykę, cukinię, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowane Veggie miski z nerkowca Ranch Dressing, Sałatka z grillowanego steka z sosem chrzanowym, oraz Grillowany stek i pomidory z sosem Tofu Ranch dla podobnych receptur.
Instrukcje
6 pierwszych składników posmarować olejem, posypać równomiernie czarnym pieprzem i solą.
Umieścić paprykę na stojaku grillowym pokrytym natryskiem; grillować 5 minut.
Dodaj bakłażana; grill 5 minut.
Dodaj szparagi; grill 5 minut.
Dodaj cukinię; grill 5 minut.
Dodaj pomidory; grill 5 minut lub aż wszystkie warzywa będą miękkie, obracając warzywa w razie potrzeby.
Pokrój każdą paprykę na ćwiartki; pokrój połówki bakłażana i połówki cukinii na 4 równe kawałki.
Podawać warzywa z sosem Ranczo.