Grillowane Steki Nadziewane Pesto

Grillowane Steki Nadziewane Pesto
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj steków nadziewanych Pesto z grilla. Ten przepis służy 4. Na 5,37 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 572 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz pesto z bazylii, olej roślinny, steki z żeberek wołowych i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowane steki z kalafiora z Pesto, Grillowane Steki Z Miecznika Z Pesto Oliwkowym, oraz Grillowane Pesto czosnkowo-miętowe Nadziewane udko jagnięce.

Instrukcje

1
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania. Wykonuj poziome cięcie z boku każdego steka, tworząc kieszeń (nie przecinaj na przeciwną stronę).
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Wymieszać pesto i ser; rozprowadzić równomiernie na wewnętrznej stronie kieszeni; nacisnąć kieszenie zamknięte.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
3
Skropić olejem wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Przykryć i grill Wołowina 4 do 5 cali od średniego ciepła 12 do 14 minut dla średniej doneness, obracając raz. Aby służyć, pokroić wołowinę w grube paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Dwa winorośle Columbia Valley Merlot z 4.2 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 7 dolarów za butelkę.
Two Vines Columbia Valley Merlot
Two Vines Columbia Valley Merlot
To owocowe wino jest definiowane przez aromaty i smaki malin i czarnych jagód. Ekspresje kawy i kakao ramują środkowe podniebienie, a pikantne, aksamitne wykończenie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn