Grillowane Spice-potarł krewetki może być dobry przepis, aby rozwinąć pole receptury dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.12 za porcję. Jedna porcja zawiera 687 kalorii, 29g białka, oraz 50 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, krewetki jumbo, musztarda, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jest idealny do 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane Przyprawy Potarte Krewetki, Grillowane Przyprawy-Potarte Krewetki, oraz Przyprawa przetarta grillowana pierś kaczki z grillowaną brzoskwinią i sałatką z koziego sera dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Napełnij dużą miskę do połowy lodowatą wodą i odstaw na bok.
Doprowadzić do wrzenia średni garnek osolonej zimnej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Dodaj żółtą i zieloną fasolkę i gotować 3 do 4 protokół, lub aż po prostu chrupiące-przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
4
Odcedzić i natychmiast zanurzyć w lodowatej wodzie, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
5
Odstawić na kilka minut do lodowatej wody,a następnie dobrze spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
6
W międzyczasie umieść ziemniaki w średnim rondlu, przykryj soloną zimną wodą i zagotuj. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki są prawie gotowane przez (nóż lub szaszłyk włożony do środka powinny spełniać tylko mały opór), 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
7
Dobrze spuścić i lekko ostudzić.
8
Rozgrzej swój grill do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
9
Po ostygnięciu ziemniaki pokroić wzdłuż, posmarować 2 łyżkami oliwy, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
10
Miejsce na grillu, odciąć stronę w dół, i gotować, aż złoty kolor, 2 do 3 protokół. Odwróć i grill, aż tylko gotowane przez, 1 do 2 minut dłużej. Nie wyłączaj grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
11
W dużej misce połącz ugotowaną fasolę, grillowane ziemniaki, pomidory, cebulę, Bazyl i pietruszkę. Ad vinaigrette i delikatnie wrzucić do połączenia. Doprawić solą i pieprzem. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej podczas przygotowywania krewetek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Vinaigrette
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Dodać 1/4 szklanki oliwy z oliwek i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
15
Umieść krewetki na rusztach z grilla w równej warstwie i grill, aż złoty kolor i lekko zwęglone, 1 1/2 do 2 protokół. Obróć krewetki i kontynuować grillowanie aż tylko gotowane przez, 45 sekund do 1 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
16
Ułóż sałatkę na 4 dużych talerzach i top z krewetkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
17
Wymieszać ocet, musztardę, miód, czosnek i pastę anchois i doprawić solą i pieprzem. Powoli ubijamy oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Pasta Anchois
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pomarańcza, Skórka
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jedno wino, którego możesz spróbować to Esperto Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.