Grillowane Pesto marynowany stek z Fondue z serem pleśniowym
Grillowany stek z marynowanego pesto z Fondue z serem pleśniowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 4,43 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 785 kalorii, 30g białka, oraz 70 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, szarą sól i pieprz, liście tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Worcestershire Grillowany stek z serem pleśniowym ziemniaki, Grillowany stek z pieczarkami, serem pleśniowym i boczkiem, oraz Grillowany Marynowany Stek Ze Spódnicą.
Instrukcje
15 drewnianych szaszłyków moczyć w zimnej wodzie przez 30 minut.
Mięso przełożyć na szaszłyki, doprawić solą i pieprzem, obłożyć pesto. Grill do pożądanej doneness. Można również gotować mięso średnio rzadkie, a następnie zakończyć go w piekarniku tuż przed imprezą.
Na małej patelni na średnim ogniu, gotować masło, tymianek i czosnek, aż czosnek będzie miękki, o 2 protokół. Uważaj, aby nie pozwolić czosnek brązowy.
Dodać śmietanę, podnieść ogień do średniej i doprowadzić krem do gotowanego na wolnym ogniu. Gotować, aż krem zmniejszy się o 1/
Obniżyć ciepło, aby utrzymać powolne gotowanie na wolnym ogniu.
Dodać ser i mieszać, aż ser się stopi i mieszanina jest gładka.
Dodać pieprz i wlać do garnka do fondue ustawionego na małym ogniu.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Piękne czerwone aromaty malin, czarnej wiśni i przypraw. Pełne i okrągłe ze smakami śliwki, czerwonej porzeczki, jeżyny i liścia laurowego. Miękkie taniny nadają temu winu aksamitną gładkość, a czekoladowe wykończenie trwa i trwa.