Grillowane marynowane kanapki z flanką

Grillowane marynowane kanapki z flanką
Jeśli masz około 8 godzin i 39 minut do spędzenia w kuchni, grillowane marynowane kanapki z flanką mogą być super przepisem bezmlecznym do wypróbowania. Za 3,24 dolara za porcję otrzymasz danie główne dla 15 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 37 g białka , 25 g tłuszczu i łącznie 499 kalorii . Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, czosnek, stek z flanki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Można się nim delektować w dowolnym momencie, ale szczególnie nadaje się na Czwarty Lipca . Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 53% . Podobne przepisy to Grillowany marynowany stek z flanki , mo J" Marynowany i grillowany stek z flanki i Grillowany marynowany stek z flanki .

Instrukcje

1
Marynata: W dużej zamykanej plastikowej torbie połącz sos sojowy, olej, sos Worcestershire, sok z cytryny, czosnek i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
2
Dodaj stek z flanki, zamknij torebkę i wstaw do lodówki na co najmniej 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z FlankiStek Z Flanki
3
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Odcedź stek, wyrzucając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
5
Połóż stek na grillu. Grilluj od 4 do 5 minut z każdej strony lub do uzyskania żądanej temperatury. (Możesz także piec w temperaturze 120 stopni F, aż termometr do mięsa włożony w najgrubszą część wskaże 145 stopni, od 40 do 45 minut.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
Przed pokrojeniem odstaw na 10 minut.
7
Na sos chrzanowy z bekonem: W małej misce wymieszaj zieloną cebulę, majonez, boczek, chrzan, skórkę cytrynową i sok z cytryny. Przykryj i ostudź.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChrzanowySos Chrzanowy
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Oliwki Koktajlowe Nadziewane PimientoOliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Nałóż żądaną ilość sosu chrzanowego na spód bułek. Posyp wybraną ilością rukoli. Na wierzch ułóż pokrojony w plasterki stek z flanki. Przykryj bułkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChrzanowySos Chrzanowy
Stek Z FlankiStek Z Flanki
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
2
Natychmiast podawaj.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 39 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia16
Magazyn