Grillowane marynowane kanapki z flanką

Grillowane marynowane kanapki z flanką
Jeśli masz około 8 godzin i 39 minut do spędzenia w kuchni, grillowane marynowane kanapki z flanką mogą być super przepisem bezmlecznym do wypróbowania. Za 3,24 dolara za porcję otrzymasz danie główne dla 15 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 37 g białka , 25 g tłuszczu i łącznie 499 kalorii . Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, czosnek, stek z flanki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Można się nim delektować w dowolnym momencie, ale szczególnie nadaje się na Czwarty Lipca . Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 53% . Podobne przepisy to Grillowany marynowany stek z flanki , mo J" Marynowany i grillowany stek z flanki i Grillowany marynowany stek z flanki .

Instrukcje

1
Marynata: W dużej zamykanej plastikowej torbie połącz sos sojowy, olej, sos Worcestershire, sok z cytryny, czosnek i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
2
Dodaj stek z flanki, zamknij torebkę i wstaw do lodówki na co najmniej 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z FlankiStek Z Flanki
3
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Odcedź stek, wyrzucając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
5
Połóż stek na grillu. Grilluj od 4 do 5 minut z każdej strony lub do uzyskania żądanej temperatury. (Możesz także piec w temperaturze 120 stopni F, aż termometr do mięsa włożony w najgrubszą część wskaże 145 stopni, od 40 do 45 minut.)
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
6
Przed pokrojeniem odstaw na 10 minut.
7
Na sos chrzanowy z bekonem: W małej misce wymieszaj zieloną cebulę, majonez, boczek, chrzan, skórkę cytrynową i sok z cytryny. Przykryj i ostudź.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChrzanowySos Chrzanowy
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Oliwki Koktajlowe Nadziewane PimientoOliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Nałóż żądaną ilość sosu chrzanowego na spód bułek. Posyp wybraną ilością rukoli. Na wierzch ułóż pokrojony w plasterki stek z flanki. Przykryj bułkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChrzanowySos Chrzanowy
Stek Z FlankiStek Z Flanki
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
2
Natychmiast podawaj.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 39 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia16
Magazyn