Grillowane marynowane kanapki z flanką
Jeśli masz około 8 godzin i 39 minut do spędzenia w kuchni, grillowane marynowane kanapki z flanką mogą być super przepisem bezmlecznym do wypróbowania. Za 3,24 dolara za porcję otrzymasz danie główne dla 15 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 37 g białka , 25 g tłuszczu i łącznie 499 kalorii . Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, czosnek, stek z flanki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Można się nim delektować w dowolnym momencie, ale szczególnie nadaje się na Czwarty Lipca . Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 53% . Podobne przepisy to Grillowany marynowany stek z flanki , mo J" Marynowany i grillowany stek z flanki i Grillowany marynowany stek z flanki .
Instrukcje
Marynata: W dużej zamykanej plastikowej torbie połącz sos sojowy, olej, sos Worcestershire, sok z cytryny, czosnek i pieprz.
Dodaj stek z flanki, zamknij torebkę i wstaw do lodówki na co najmniej 8 godzin.
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Odcedź stek, wyrzucając marynatę.
Połóż stek na grillu. Grilluj od 4 do 5 minut z każdej strony lub do uzyskania żądanej temperatury. (Możesz także piec w temperaturze 120 stopni F, aż termometr do mięsa włożony w najgrubszą część wskaże 145 stopni, od 40 do 45 minut.)
Przed pokrojeniem odstaw na 10 minut.
Na sos chrzanowy z bekonem: W małej misce wymieszaj zieloną cebulę, majonez, boczek, chrzan, skórkę cytrynową i sok z cytryny. Przykryj i ostudź.
Nałóż żądaną ilość sosu chrzanowego na spód bułek. Posyp wybraną ilością rukoli. Na wierzch ułóż pokrojony w plasterki stek z flanki. Przykryj bułkami.