Grillowane lody Arbuzowe to deser, który serwuje 4. Za $3.97 za porcję, ten przepis okładki 29% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 915 kalorii, 16G białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś bitą śmietanę, sól, skórkę z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 17 minut. Jest idealny do Czwartego Lipca. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 68%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Grillowane Lody Gruszkowe, Grillowany Ananas Split Sundae, oraz Grillowane Lody Bananan Lody.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
1
Dodaj sok z limonki, skórkę, miód, cayenne i sól do małej miski.
Kremowa Sherry,napój alkoholowy i kategoria produktów spożywczych to moje najlepsze typy lodów. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Nature ' s Revenge Pet nat rosé z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Nature ' s Revenge Pet Nat Rose
Nuty malin i dzikich jagód z nutą grejpfruta. Po kilku minutach wino wyświetli aromaty Klementynki i białej brzoskwini. Wino naprawdę żyje. Wino jest jedwabiste i wytrawne (nie ma cukru resztkowego), ale owocowość w podniebieniu sprawia, że myślisz inaczej-kwasowość jest umiarkowana, a finał przechodzi na nuty dżemu figowego z odrobiną soli (jak morska bryza).