Grillowane Lody Arbuzowe

Grillowane Lody Arbuzowe
Grillowane lody Arbuzowe to deser, który serwuje 4. Za $3.97 za porcję, ten przepis okładki 29% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 915 kalorii, 16G białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś bitą śmietanę, sól, skórkę z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 17 minut. Jest idealny do Czwartego Lipca. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 68%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Grillowane Lody Gruszkowe, Grillowany Ananas Split Sundae, oraz Grillowane Lody Bananan Lody.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
1
Dodaj sok z limonki, skórkę, miód, cayenne i sól do małej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
MiódMiód
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Ubij wszystko razem, aż się włączy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Nasmaruj grill sprayem zapobiegającym przywieraniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Dodaj plastry arbuza do grilla i gotuj przez 2 do 3 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Posmaruj Trójkąty syropem w ostatniej chwili gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
5
Przenieś arbuza z grilla do misek do lodów i posyp je obfitymi gałkami lodów waniliowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
ArbuzArbuz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Pozostałym syropem skrop lody.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
SyropSyrop
7
Udekoruj bitą śmietaną i pokrojonymi listkami mięty i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
MiętaMięta

Polecane wino: Cream Sherry, Napój Alkoholowy, Kategoria Produktów Spożywczych, (można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym), Sproszkowane Nasiona Lubczyku, Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek, Port, Wino Deserowe, Moscato, Moscato Dasti

Kremowa Sherry,napój alkoholowy i kategoria produktów spożywczych to moje najlepsze typy lodów. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Nature ' s Revenge Pet nat rosé z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Nature ' s Revenge Pet Nat Rose
Nature ' s Revenge Pet Nat Rose
Nuty malin i dzikich jagód z nutą grejpfruta. Po kilku minutach wino wyświetli aromaty Klementynki i białej brzoskwini. Wino naprawdę żyje. Wino jest jedwabiste i wytrawne (nie ma cukru resztkowego), ale owocowość w podniebieniu sprawia, że myślisz inaczej-kwasowość jest umiarkowana, a finał przechodzi na nuty dżemu figowego z odrobiną soli (jak morska bryza).
TrudnośćNormalny
Gotowe W17 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn