Grillowane krewetki z miodowo-imbirowym sosem Barbecue

Grillowane krewetki z miodowo-imbirowym sosem Barbecue
Grillowane krewetki z miodowo-imbirowym sosem Barbecue mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 903 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz miodowo-imbirowy sos barbecue, jumbo, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowane krewetki z azjatyckim sosem Barbecue, Jack Daniels Honey Whiskey sos Barbecue do wołowiny, wieprzowiny, kurczaka i krewetek, oraz Krewetki z grilla w stylu Scampi z sosem sojowym, świeżym imbirem i czosnkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jeśli to konieczne, pat krewetki suche, a następnie wątku o 6 krewetki (przez górę i ogon, pozostawiając krewetki zwinięte), na każdym szaszłyku, bez pozostawiania miejsca między krewetek.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
2
Przygotuj grill do bezpośredniego gotowania na gorąco na średnio gorącym węglu drzewnym( średnio wysoki dla gazu); patrz procedura grillowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
W międzyczasie umyj krewetki olejem roślinnym i posyp równomiernie solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
KrewetkiKrewetki
SólSól
4
Lekko olejowy stojak do grilla. Krewetki Grill, objęte tylko w przypadku korzystania z grilla gazowego, przewracając raz, 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Zmiksuj krewetki z sosem z rondla, a następnie obróć.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Brush krewetki z dodatkowym sosem następnie grill aż tylko gotowane przez, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Podawać z sosem reserved.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
1
* Pod względem wielkości krewetek, przejdź przez liczbę na funt w porównaniu do terminów opisowych, takich jak jumbo i extra-large. Jeśli licznik nie jest wyświetlany, zapytaj.* Sos można przygotować 3 dni wcześniej i schłodzić po ochłodzeniu. Podgrzać przed kontynuowaniem.* Krewetki można nawleczyć na szaszłyki i schłodzić na tacy, luźno przykrytej folią, 2 godziny przed grillowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
SOSSOS
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
SzaszłykiSzaszłyki

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Grill sprawdza się bardzo dobrze z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Możesz spróbować w placówce Howell Mountain Zinfandel. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 50 dolarów za butelkę.
Outpost Howell Mountain Zinfandel
Outpost Howell Mountain Zinfandel
# 67 Wine Spectator Top 100 of 2008"Gęsty i mocny, a jednocześnie cudownie bogaty, elastyczny i dobrze zorganizowany w rdzeniu. Oferuje aromaty jeżyny, świeżej gliniastej ziemi i zadymionych tostów, z dojrzałymi, ale skoncentrowanymi dzikimi jagodami, Mokka-espresso i białym pieprzem. Pij teraz do 2012 roku. Wykonano 950 spraw.Wine Spectator93 punkty
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn