Grillowane Krewetki Rémoulade

Grillowane Krewetki Rémoulade
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Grillowane krewetki Rémoulade spróbować. Na $3.8 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis ma 340 kalorii, 35g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka octu z białego wina, papryka, musztarda kreolska i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowane Krewetki Remoulade, Grillowane krewetki z Rémoulade, oraz Grillowane krewetki z Rémoulade dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby rémoulade, ubij razem musztardę i ocet w dużej misce, aż dobrze się połączą, a następnie ubijaj w 2/3 szklanki oleju z pietruszką, chrzanem, ogórkiem kiszonym, cebulką, papryką, cayenne, 1 1/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
Zielona CebulaZielona Cebula
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
MusztardaMusztarda
PaprykaPapryka
Pietruszka-naćPietruszka-nać
OcetOcet
Ogórki KiszoneOgórki Kiszone
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Przeciąć muszle krewetek na środku pleców za pomocą nożyczek, odsłaniając żyły i pozostawiając ogon i pierwszy segment muszli nienaruszony. Krewetki Devein, zostawiając muszle na miejscu. (Muszle zapobiegnie krewetki stają się trudne Na zewnątrz, gdy grillowane.) Wrzucić krewetki z pozostałych 1/4 Puchar oleju, Pozostałe łyżeczka soli, i pozostałe 1/2 łyżeczka czarny pieprz w dużej misce, następnie wątek o 6 krewetki (przez góry i ogona, pozostawiając krewetki zwinięte) na każdym szaszłyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
KrewetkiKrewetki
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
SzaszłykiSzaszłyki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Przygotuj grill do gotowania. Jeśli używasz grilla węglowego, otwórz otwory wentylacyjne na dnie grilla, a następnie lekki węgiel drzewny. Węgiel drzewny jest średnio gorący, gdy możesz trzymać rękę 5 cali nad stojakiem przez 3 do 4 sekund. Jeśli używasz grilla gazowego, rozgrzej palniki na wysokim, przykrytym, 10 minut, a następnie zmniejsz ciepło do umiarkowanie wysokiego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Grilluj krewetki na lekko naoliwionym stojaku grillowym, przykryte tylko wtedy, gdy używasz grilla gazowego, odwracając się raz, aż tylko gotowane przez, 3 do 4 łącznie minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Kiedy tylko wystarczająco chłodny do obsługi, push krewetki off szaszłyki do rémoulade, a następnie wrzucić do łączenia dobrze i cool co najmniej 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
6
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
1
* Rémoulade można zrobić 6 godzin wcześniej i schłodzone, pokryte. * Krewetki można nawleczyć na szaszłyki 2 godziny przed grillowaniem i schłodzić na dużej tacy, przykrytej. * Jeśli nie jesteś w stanie grillować na zewnątrz, krewetki mogą być pieczone w 2 partie o 6 cali od ciepła, obracając się raz, o 6 minut w sumie.* Dostępne w wielu specjalistycznych sklepach spożywczych, niektórych supermarketach i cajungrocer.com.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn