Grillowane Kotlety Wieprzowe Z Grilla Z Brzoskwiniami

Grillowane Kotlety Wieprzowe Z Grilla Z Brzoskwiniami
Grillowane brzoskwiniowe kotlety wieprzowe z grilla mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 355 kalorii. Na 3,42 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka pieprzu, octu jabłkowego, kotlety schabowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 68%. Podobne przepisy to Grillowane Kotlety Wieprzowe Z Grilla Z Brzoskwiniami, Grillowane kotlety wieprzowe ze słodkim brzoskwiniowym sosem Barbecue, oraz Kotlety wieprzowe z brzoskwiniowym sosem Barbecue.

Instrukcje

1
Grill gazowy lub węglowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
2 brzoskwinie pokroić na pół; odstawić. Grubo posiekać pozostałą brzoskwinię. W blenderze lub robocie umieścić posiekaną brzoskwinię, sos barbecue, ocet i miód. Okładka; proces do gładkiej. Rezerwa 1/2 szklanki sosu do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
BrzoskwiniaBrzoskwinia
OcetOcet
MiódMiód
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Kotlety schabowe posypać solą i pieprzem. Ostrożnie szczotkuj olej na stojaku do grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Wieprzowinę ułożyć na grillu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
1/4 szklanki sosu na wieprzowinę. Przykryć grill; gotować 4 minuty. Obrócić kotlety wieprzowe; posmarować 1/4 szklanki sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
SOSSOS
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Połówki brzoskwini ułożyć, ściąć boki, na grillu. Przykryć grilla; gotować 4 minuty lub aż mięso termometr w środku kotlety schabowe czyta 63° i brzoskwinie są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
BrzoskwiniaBrzoskwinia
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Z grilla wyjąć wieprzowinę i brzoskwinie; każdą brzoskwinię pokroić na pół na 3 kliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Podawać wieprzowinę i brzoskwinię z sosem reserved.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
SOSSOS
WieprzowinaWieprzowina

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Jedno wino, którego możesz spróbować to Foley Johnson Carneros Chardonnay. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn