Grillowane Kotlety Wieprzowe Z Grilla Z Brzoskwiniami
Grillowane brzoskwiniowe kotlety wieprzowe z grilla mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 355 kalorii. Na 3,42 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka pieprzu, octu jabłkowego, kotlety schabowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 68%. Podobne przepisy to Grillowane Kotlety Wieprzowe Z Grilla Z Brzoskwiniami, Grillowane kotlety wieprzowe ze słodkim brzoskwiniowym sosem Barbecue, oraz Kotlety wieprzowe z brzoskwiniowym sosem Barbecue.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy.
2 brzoskwinie pokroić na pół; odstawić. Grubo posiekać pozostałą brzoskwinię. W blenderze lub robocie umieścić posiekaną brzoskwinię, sos barbecue, ocet i miód. Okładka; proces do gładkiej. Rezerwa 1/2 szklanki sosu do serwowania.
Kotlety schabowe posypać solą i pieprzem. Ostrożnie szczotkuj olej na stojaku do grilla.
Wieprzowinę ułożyć na grillu na średnim ogniu.
1/4 szklanki sosu na wieprzowinę. Przykryć grill; gotować 4 minuty. Obrócić kotlety wieprzowe; posmarować 1/4 szklanki sosu.
Połówki brzoskwini ułożyć, ściąć boki, na grillu. Przykryć grilla; gotować 4 minuty lub aż mięso termometr w środku kotlety schabowe czyta 63° i brzoskwinie są miękkie.
Z grilla wyjąć wieprzowinę i brzoskwinie; każdą brzoskwinię pokroić na pół na 3 kliny.
Podawać wieprzowinę i brzoskwinię z sosem reserved.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Jedno wino, którego możesz spróbować to Foley Johnson Carneros Chardonnay. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.