Grillowane kalmary na łóżku z białej fasoli

Grillowane kalmary na łóżku z białej fasoli
Grillowane kalmary na łóżku z białej fasoli może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.45 za porcję. Jedna porcja zawiera 847 kalorii, 40g białka, oraz 59G tłuszczu. Ten przepis od Williams Sonoma ma 1 fanów. Jeśli masz chili, oliwę z oliwek, płaskie liście pietruszki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Śródziemnomorskie Orzo z białą fasolą i kalmarami, Węgiel Grillowane krewetki i kalmary z grillowanymi cytrynami i wędzonymi pomidorami-czarna oliwka, oraz Grillowana Sałatka z kopru włoskiego z Orzo i białą fasolą.

Instrukcje

1
Aby fasola, w rondlu, połączyć fasolę i zimnej wody na pokrycie przez 2 cale. Namoczyć fasolę na noc, następnie odcedzić i dodać świeżą zimną wodę do pokrycia przez 2 cale. Ewentualnie doprowadzić fasolę do wrzenia na średnim ogniu i gotować przez 2 minuty, następnie zdjąć z ognia, przykryć i odstawić na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Odcedzić i dodać świeżej wody do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
3
Dodać liść laurowy, chili, cebulę i gałązkę tymianku do fasoli, ustawić na średnim ogniu i doprowadzić do niskiego wrzenia. Zmniejszyć ogień na raz do bardzo niskiego dusić i gotować, aż fasola będą miękkie, o 1 godzinę. Doprawić solą morską i białym pieprzem. Odstawić fasolę do bulionu.Przygotuj średnio gorący ogień w grillu lub rozgrzej brojlery. Zanurz 8 długich drewnianych szaszłyków w wodzie przez 30 minut, a następnie drain.To zrobić vinaigrette, w małej misce, ubić razem oliwę z oliwek i ocet, a następnie ubić solą i białym pieprzem. Zestaw aside.To zrobić salsa verde, w misce, za pomocą drewnianej łyżki, mash razem oliwy z oliwek i chleba do postaci pasty. Wymieszać pietruszkę, kapary, anchois, czosnek i ocet. Doprawić solą i czarnym pieprzem. Odstawić.Nawlecz ciała kałamarnic i macki na szaszłyki. Zalać oliwą z oliwek i doprawić obie strony solą i białym pieprzem.Nasmaruj stojak na grilla papierowym ręcznikiem nasączonym olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
VinaigretteVinaigrette
SardeleSardele
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
(duża Tuba)(duża Tuba)
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
KałamarnicaKałamarnica
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Umieść szaszłyki na stojaku do grilla lub broil 2 do 3 cali od źródła ciepła, obracając raz, aż kałamarnica jest lekko zabarwiony, 1 do 2 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Przenieść na talerz.
6
Fasolę odcedzić z prawie całego bulionu i wyrzucić liść laurowy, chili, cebulę i gałązkę tymianku. W razie potrzeby podgrzać na małym ogniu.Wrzucić fasolę z połową vinaigrette. Wrzucić rukolę z pozostałym vinaigrette. Aby służyć, ułóż jedną czwartą rukoli na każdym talerzu i wierzch jedną czwartą fasoli i 2 szaszłyki kalmarów. Łyżka trochę salsa verde na każdym szaszłyku i podać pozostały sos na stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
VinaigretteVinaigrette
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
KałamarnicaKałamarnica
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
7
Służy 4.Adaptacja z serii Williams-Sonoma Collection, Seafood, autorstwa Carolyn Miller (Simon & Schuster, 2005).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia72
Magazyn