Grillowane Kaboby Wołowe Teriyaki

Grillowane Kaboby Wołowe Teriyaki
Przepis Grillowany Teriyaki wołowina Kabobs jest gotowy w około 4 godziny i 35 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 opcja dla miłośników japońskiej kuchni. Na 2,81 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 282 kalorie, 31g białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz grzyby, stek z polędwicy wołowej, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ziarna sezamu można śledzić to danie główne z Chleb Bananowy Sezamowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Kaboby Wołowe Teriyaki, Grillowane Kaboby Wieprzowe Teriyaki, oraz Grillowane Teriyaki Steak Kabobs (Paleo) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wołowinę w płytkim szklanym lub plastikowym naczyniu lub wytrzymałej plastikowej torebce.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Polej teriyaki baste i polej wołowiną. Przykryć naczynie lub torebkę i przechowywać w lodówce, mieszając wołowinę od czasu do czasu, co najmniej 4 godziny, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TeriyakiSos Teriyaki
WołowinaWołowina
3
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Usunąć wołowinę z marynaty; wyrzucić marynatę. Nić wołowinę, paprykę i grzyby na przemian na każdym z sześciu 15-calowych metalowych szaszłyków, pozostawiając przestrzeń między każdym kawałkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
GrzybyGrzyby
MarynataMarynata
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki MetaloweSzaszłyki Metalowe
5
Paprykę i grzyby posmarować olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
GrzybyGrzyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Kaboby posypać sezamem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
7
Pokrycie i grill kabobs 4 do 6 cali od średniego ciepła 15 do 20 minut, obracając często, aż wołowina nie jest już różowy w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia26
Magazyn