Grillowane Burgery Maui
Grillowane burgery Maui może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.8 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 472 kalorie. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 18 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jeśli masz awokado, ananas w soku, mieloną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest solidne. Spróbuj Burgery ze szpinakiem i fetą z kurczakiem (aka Spanakopita Burgers) z grillowanym Halloumi, pieczoną czerwoną papryką i sosem szpinakowo-Feta, Mango Maui Mai Tai, oraz Psy Maui dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko nasmaruj stojak na grill i podgrzej grill do średniej. Grilluj ananasa przez 5 minut lub do miękkości, obracając go raz w połowie czasu grillowania.
Wyjmij ananasa na deskę do krojenia. Ananasa pokroić w kostkę. Wymieszać ananasa i 2/3 szklanki sosu picante w średniej misce.
Dokładnie wymieszać wołowinę i pozostały sos picante w dużej misce. Kształt mieszanki wołowiny do 4 (1/2-cala grubości) hamburgery.
Grill hamburgery przez 10 minut dla średnich lub do pożądanej doneness, obracając hamburgery raz w połowie czasu grilla. Top hamburgery z serem.
Podawać hamburgery na bułkach. Doprawić mieszanką ananas-picante i awokado.