Grillowana włoska kiełbasa ze słodko-kwaśną papryką i cebulą
Przepis Grillowana włoska kiełbasa ze słodko-kwaśną papryką i cebulą może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,64 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 896 kalorii, 34g białka, oraz 75 g tłuszczu. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis od Serious Eats ma 548 fanów. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka octu jabłkowego, papryka, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest super. Spróbuj Grillowana włoska kiełbasa z papryką słodko-kwaśną, Grillowana włoska kiełbasa z papryką słodko-kwaśną, oraz Grillowana włoska kiełbasa z papryką, cebulą i rukolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu do połysku.
Dodać cebulę i paprykę i gotować, często mieszając, aż zmiękną i rumiane w miejscach, o 8 protokół.
Wyjąć z ognia i mieszać, aż cukier się rozpuści. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i ułóż węgle po jednej stronie rusztu z węglem drzewnym. Ustaw ruszt do gotowania na miejscu, przykryj grill i pozwól na rozgrzanie przez 5 minut. Alternatywnie, ustawić połowę palników na grillu gazowym do najwyższego ustawienia ciepła, przykryć i podgrzewać przez 10 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania.
Przenieść mieszaninę pieprzu do 10-calowej kwadratowej aluminiowej patelni jednorazowego użytku. Alternatywnie skonstruuj tacę z podwójnej warstwy folii aluminiowej o dużej wytrzymałości, 10 cali kwadratowych, z bokami o wysokości 2 cali. Kiełbaski Nestle do mieszanki pieprzu.
Umieść tacę na gorącej stronie grilla i gotuj do duszenia, o 4 protokół. Przesuń do chłodniejszej strony grilla. Przykryj grill z otworami wentylacyjnymi nad kiełbasami. Gotować z otwartymi otworami wentylacyjnymi, aż kiełbaski zarejestrują się w temperaturze 140 ° do 145 ° F na natychmiastowym termometrze odczytu, około 20 minut, obracając raz w środku.
Zdejmij pokrywę. Za pomocą szczypiec Usuń kiełbaski z papryki i umieść bezpośrednio na ruszcie kuchennym nad gorącą stroną grilla. Gotować, obracając od czasu do czasu, aż dobrze rumiane i chrupiące, o 3 protokół w sumie. Wróć do papryki. Bułki tost na gorącej stronie grilla w razie potrzeby.
Podajemy kiełbaski z bułeczkami i słodko-kwaśną papryką.