Grillowana Sałatka Z Ziemniaków
Grillowana Sałatka ziemniaczana może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.7 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 237 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka yams, musztarda dijon, pearl cebuli i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Sałatka Z Ziemniaków I Rukoli, Sałatka z ziemniaków i rukoli, oraz Sałatka z krewetek i ziemniaków Dla Dzieci dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń końce łodygi i wszelkie sznurki z fasoli. W 6-do 8-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić 2 ćwiartki wody do wrzenia.
Dodać fasolę i gotować do miękkości-chrupiące ugryźć, o 4 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść fasolę do miski z lodowatą wodą, aby przykryć. Gdy ostygnie, wyjąć fasolę i umieścić w szerokiej, płytkiej misce.
Dodać cebulę do wrzącej wody i gotować tylko do miękkości po przekłuciu, o 4 protokół. Łyżką szczelinową przełożyć do lodowatej wody.
Tymczasem szoruj ziemniaki i ziemniaki. Włożyć do wrzącej wody, dodając więcej wody w razie potrzeby do pokrycia. Gotować, aż warzywa będą miękkie po przekłuciu, o 25 protokół.
Podczas gdy ziemniaki i pochrzyny gotować, odcedzić cebulę i obrać.
W misce, ubij razem czosnek, musztardę, ocet i olej.
Ziemniaki i ziemniaki obrać ze skórki, pokroić w plastry o grubości 1/2 cala.
Umieść plastry ziemniaków i ziemniaków na grillu na bardzo gorących węglach lub bardzo dużym ogniu na grillu gazowym( możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 1 do 2 sekund); zamknij pokrywę na grillu gazowym. Gotować, obracając raz, aż po obu stronach pojawią się ślady grilla, w sumie od 2 do 4 minut.
Dodać ziemniaki, pochrzyn, cebulę, pomidory i czosnek dressing do fasoli.
Delikatnie wymieszać, doprawić do smaku solą i pieprzem.
Ułóż rukolę na talerzu, łyżkę sałatki na liście i posyp miętą.