Grillowana Sałatka z moreli, rukoli i koziego sera
Grillowana Morela, rukola i sałatka z kozim serem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 229 kalorii. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz wieku ocet balsamiczny, morele, uncje rukoli i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowana Sałatka z moreli, rukoli i koziego sera, Grillowana Sałatka Z Morelami I Kozim Serem, oraz Sałatka z rukoli z grillowanymi pieczarkami i kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozpal grilla. W średniej misce wrzucić morele z 1 łyżką oliwy z oliwek i tymiankiem i doprawić solą i pieprzem.
Grillować połówki moreli na dużym ogniu przez około 5 minut, obracając raz, aż lekko zwęglone i zmiękną.
Tymczasem, na małej patelni, toast orzeszki piniowe na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż złoty, o 3 protokół.
Przenieść orzechy do deski do krojenia i drobno posiekać.
Umieść orzeszki piniowe w średniej misce.
Wlać ocet i pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Dodać rukolę i wrzucić. Ułóż plastry koziego sera na talerzach. Top z połówkami moreli i sałatką z rukoli i podawać od razu.