Grillowana Salsa Chile z krakersami ryżowymi
Grillowana Salsa Chile z krakersami ryżowymi to bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 8 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 55 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, olej roślinny, zakupione krakersy ryżowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Brązowy ryż i fasola z imbirem Chile Salsa, Grillowany Snapper z Mango, krewetkami i salsą Chile, oraz Grillowane kotlety schabowe Chile z tortillą-Salsa Tomatillo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
Połączyć czosnek, pomidory, chiles, i szalotki w średniej misce.
Dodać olej i wrzucić do herbu. Ułożyć warzywa na grillu; posypać solą i pieprzem. Grill, aż zwęglone, obracając od czasu do czasu, o 8 protokół. Używając szczypiec, przenieść czosnek i warzywa na talerz i ostudzić.
Czosnek obrać, grubo posiekać. Posiekaj pomidory.
Pokrój chiles na pół wzdłuż; Odrzuć nasiona i posiekaj chiles grubo. Posiekaj szalotkę.
Połącz wszystkie warzywa w średniej misce.
Dodaj kolendrę i sok z limonki. Dobrze zmiksować, doprawić solą i pieprzem. (Salsę można zrobić 8 godzin wcześniej. Kryj się i wyluzuj. Doprowadzić do temperatury pokojowej i wymieszać przed użyciem.)
Salsę przelać do miski; umieścić na półmisku. Otoczyć krakersami ryżowymi.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Cuvaison Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."