Grillowana Salsa Chile z krakersami ryżowymi

Grillowana Salsa Chile z krakersami ryżowymi
Grillowana Salsa Chile z krakersami ryżowymi to bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 8 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 55 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, olej roślinny, zakupione krakersy ryżowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Brązowy ryż i fasola z imbirem Chile Salsa, Grillowany Snapper z Mango, krewetkami i salsą Chile, oraz Grillowane kotlety schabowe Chile z tortillą-Salsa Tomatillo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
2
Połączyć czosnek, pomidory, chiles, i szalotki w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
PomidorPomidor
Papryka ChiliPapryka Chili
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać olej i wrzucić do herbu. Ułożyć warzywa na grillu; posypać solą i pieprzem. Grill, aż zwęglone, obracając od czasu do czasu, o 8 protokół. Używając szczypiec, przenieść czosnek i warzywa na talerz i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
SzczypceSzczypce
4
Czosnek obrać, grubo posiekać. Posiekaj pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
CzosnekCzosnek
5
Pokrój chiles na pół wzdłuż; Odrzuć nasiona i posiekaj chiles grubo. Posiekaj szalotkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
Papryka ChiliPapryka Chili
NasionaNasiona
6
Połącz wszystkie warzywa w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Dodaj kolendrę i sok z limonki. Dobrze zmiksować, doprawić solą i pieprzem. (Salsę można zrobić 8 godzin wcześniej. Kryj się i wyluzuj. Doprowadzić do temperatury pokojowej i wymieszać przed użyciem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
KolendraKolendra
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
8
Salsę przelać do miski; umieścić na półmisku. Otoczyć krakersami ryżowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy RyżoweKrakersy Ryżowe
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn