Grillowana Przyprawiona Ryba

Grillowana Przyprawiona Ryba
Grillowana przyprawiona ryba może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i pierwotny przepis ma 169 kalorii, 28g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Za $4.72 za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwartego Lipca. 16 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz cayenne, paprykę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 78%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Prosta Grillowana ryba z marokańskimi pomidorami, Ryba Przyprawiona Z Grilla, oraz Ryba z przyprawioną soczewicą.

Instrukcje

1
Łyżka oleju nad rybą. W małej misce połącz przyprawy; posyp rybę i wciśnij z obu stron. Przykryj i wstaw do lodówki na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Za pomocą szczypiec z długą rączką zwilż ręcznik papierowy olejem spożywczym i lekko posmaruj ruszt grillowy. Filety z grilla pod przykryciem na średnim ogniu lub podsmaż 4 cale. od ognia przez 3-5 minut z każdej strony lub do płatków rybnych widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego

Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to świetny wybór dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować, jest Winnica Le Cadeau Rocheux Pinot Noir. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 49 dolarów.
Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir
Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn