Grillowana Polędwiczka Wieprzowa Herbed
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać grillowane Herbed polędwicy wieprzowej spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 203 kalorie, 24g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz liście szałwii, Skórka z cytryny, polędwiczki wieprzowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można śledzić to danie główne z Ciasto cytrynowo-migdałowe z nadzieniem z twarogu cytrynowego jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Herbed Grillowana polędwiczka wieprzowa z brzoskwiniami, Polędwiczki wieprzowe z herbatnikami, oraz Jeżyna Balsamiczna Herbed Polędwica Wieprzowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 9 składników w blenderze lub robocie kuchennym; proces aż do prawie gładkiej.
Wlać mieszaninę do dużej wytrzymałej plastikowej torby na zamek błyskawiczny.
Dodać wieprzowinę do worka; uszczelnić. Marynować w lodówce 2 godziny, obracając torebkę od czasu do czasu.
Wyjąć wieprzowinę z marynaty. Wyrzucić marynatę.
Wieprzowinę posypać 1/4 łyżeczki soli.
Schab umieścić na ruszcie grillowym pokrytym natryskiem; przykryć i grillować 25 minut lub aż termometr zarejestruje 160 (lekko różowy), obracając Schab po 15 minutach.
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.