Grillowana papryka, bazylia i Rolada z indyka w sosie Bazyliowo-śmietanowym

Grillowana papryka, bazylia i Rolada z indyka w sosie Bazyliowo-śmietanowym
Grillowana papryka, bazylia i Rolada z indyka w sosie Bazyliowo - śmietanowym to bezglutenowe i pierwotne przepis z 6 porcjami. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 235 kalorii, 30g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka pół piersi indyka, śmietana, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Spróbuj SOS śmietankowo-Bazyliowo-pieprzowy z kurczakiem, Zrazy Zawijane (Polska rolada wołowa w sosie śmietanowym), oraz Grillowany Kurczak Z Czerwoną Papryką I Bazylią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Paprykę pieczemy na stojakach palników gazowych na dużym ogniu, obracając szczypcami, aż Skórki poczernią, od 5 do 8 minut. (Alternatywnie, papryka broil na stojaku brojlerów patelni o 5 cali od ciepła, obracając od czasu do czasu, o 15 protokół.)
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
SzczypceSzczypce
2
Przenieść do miski i odstawić, przykryte, aż ostygnie na tyle, aby obsłużyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Paprykę obrać i wyrzucić łodygi i nasiona. Paprykę drobno posiekać i osuszyć, następnie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PaprykaPapryka
NasionaNasiona
1
Drobno zetrzeć 2 łyżeczki skórki z cytryny i wycisnąć 2 łyżeczki soku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
CytrynaCytryna
2
Skórka Pureé, sok, śmietana i 1/3 szklanki posiekanej bazylii w robocie kuchennym, aż będzie gładka i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
BazyliaBazylia
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Przekładamy do miski i schładzamy, przykryte, przygotowując rolady.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
Usuń skórę i delikatność z piersi indyka, rezerwując delikatność do innego użycia (Odrzuć skórę).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z IndykaPierś Z Indyka
2
Pierś indyka przeciąć na pół w poprzek i schłodzić 1 sztukę, przykrytą, pracując z drugą (1 sztuka będzie nieco większa).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z IndykaPierś Z Indyka
3
Trzymając ostry nóż równolegle do powierzchni roboczej i zaczynając od dłuższego boku, motylek przeciął poziomo prawie na pół (nie na całej długości), a następnie otwierając go jak książkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
4
Umieść między 2 arkuszami folii z tworzywa sztucznego i, z płaską stroną pounder mięsa lub z wałkiem do ciasta, Funt indyka do nieco mniej niż 1/4 cala grubości (nie martw się, jeśli skończysz z kilkoma małymi otworami). Motyl i Funt pozostały kawałek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
MięsoMięso
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Meat TenderizerMeat Tenderizer
Folia FoliowaFolia Foliowa
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
1
Kawałki indyka dobrze doprawić solą i pieprzem i podzielić między nimi pieczoną paprykę, równomiernie rozprowadzając i pozostawiając 1/4-calową granicę wokół krawędzi. Wierzch papryki z całych liści bazylii. Zaczynając od krótkiego boku, zwijamy każdy kawałek indyka, delikatnie naciskając na nadzienie podczas zwijania (nie zwijaj zbyt mocno, bo nadzienie ześlizgnie się z końców) i zwijamy rolady w poprzek sznurkiem. Roladki doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
świeża Bazyliaświeża Bazylia
PaprykaPapryka
Cała TurcjaCała Turcja
RolkaRolka
1
Jeśli korzystasz z grilla węglowego, zapal pełny komin z węgla drzewnego, a następnie umieść na 1 stronie dolnego stojaka. Węgiel drzewny będzie gotowy do gotowania, gdy zmieni kolor na szaro biały, 10 do 15 minut. Jeśli używasz grilla gazowego, zapal obie strony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1
Gdy ogień jest średnio gorący (można trzymać rękę 5 cali nad stojakiem 3 do 4 sekund), umieścić rolady na lekko naoliwionym stojaku grill bezpośrednio nad ogniem i grillem, odkryte, obracając od czasu do czasu, aż usmażone ze wszystkich stron, o 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1
Jeśli używasz grilla gazowego, wyłącz 1 stronę grilla. Przesuń roladki z dala od ognia i grilla na pośrednim ogniu, przykryte pokrywką, obracając roladki od czasu do czasu, aż termometr natychmiastowego odczytu włożony po przekątnej 2 cali w kilka miejsc na każdej roladzie rejestruje 170 ° F,15 do 20 minut (mniejszy kawałek zostanie wykonany jako pierwszy).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Przenieść do deski do krojenia i odstawić 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
3
Odrzuć sznurek, uważając, aby nie rozwinąć indyka, i pokroić w plastry o grubości 1/2 cala ząbkowanym nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
4
Rolady podawać na ciepło z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
1
* Możesz zrobić sos 3 godziny wcześniej.* Rolady można grillować 1 dzień wcześniej. Schłodzić je całkowicie, odsłonięte, a następnie schłodzić, owinięte folią. Pokroić na zimno, następnie podawać w temperaturze pokojowej.* Rolady można gotować na dobrze przyprawionej patelni grillowej: grilluj na średnim ogniu, okazjonalnie obracając, 15 minut, a następnie piecz w środku piekarnika 177° do170, około 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia25
Magazyn