Grillowana miecznik z zachowaną Gremolatą cytrynową
Grillowana miecznik z zachowanym Gremolatanem cytrynowym jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 625 kalorii, 31g białka, oraz 53g tłuszczu. Na 4,64 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, czosnek, oliwki kalamatan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest solidne. Spróbuj Błękitna ryba (lub miecznik) z Zakonserwowanymi cytrynami, Grillowany Halibut z Gremolatą cytrynowo-miętową, oraz Grillowany łosoś dziki z Zakonserwowaną cytryną dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W przypadku miecznika: rozgrzej grill na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miecznik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
2
Do miski dodaj cebulę, czosnek, pietruszkę, oregano, skórkę z cytryny i sok oraz paprykę. Doprawić solą i pieprzem i ubić olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Srebrne Nonpareile
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 Pomarańcza, Skórka
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Połącz cytryny, sól i liść laurowy w mason lub słoiku konserw i naciśnij cytryny, aby zwolnić ich sok. Top z wodą do pokrycia. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 dni i do 2 tygodni.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.