Grillowana kukurydza z pikantnym majonezem Chili, kokosem i sosem rybnym

Grillowana kukurydza z pikantnym majonezem Chili, kokosem i sosem rybnym
Grillowana kukurydza z pikantnym majonezem Chili, kokosem i sosem rybnym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten pescatariański przepis służy 8 i kosztuje 1,12 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 214 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, czosnek, sos chili i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Grillowana kukurydza z pikantnym majonezem limonkowym, Grillowana Cała Ryba Z Sosem Sojowym Chili, oraz Bacalao con Salsa de coco y Choclo (ryba Dorszowa w sosie kokosowo-kukurydzianym).

Instrukcje

1
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i ułóż węgle po jednej stronie rusztu z węglem drzewnym. Ustaw ruszt do gotowania na miejscu, przykryj grill i pozwól na rozgrzanie przez 5 minut. Alternatywnie, ustawić połowę palników na grillu gazowym do najwyższego ustawienia ciepła, przykryć i podgrzewać przez 10 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Podczas grillowania rozgrzewa się, połączyć majonez, sos chili, cukier, sos rybny, czosnek, 1 łyżka soku z limonki i 2 łyżki liści kolendry. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych
Sos RybnySos Rybny
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Umieść kukurydzę bezpośrednio nad gorącą stroną ognia. Jeśli używasz grilla węglowego, nie otwieraj. Jeśli używasz gazu, przykryj, gdy nie obracasz kukurydzy. Gotuj kukurydzę, obracając co minutę, aż będzie dobrze zwęglona ze wszystkich stron, w sumie około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Przenieść kukurydzę do dużej miski. Posmarować sosem za pomocą łyżki lub pędzla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Przełożyć na półmisek.
6
Posypać płatkami kokosowymi i pozostałą kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki KokosowePłatki Kokosowe
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
7
Podawać natychmiast z klinami limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn