Grillowana Kukurydza I Guacamole Poblano

Grillowana Kukurydza I Guacamole Poblano
Grillowana kukurydza i Guacamole Poblano mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 3 i kosztuje $2.45 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 381 kalorii, 6G białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Mieszanka oryginalnej mieszanki guacamole fronteran, Poblano chile, kolendra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Grillowana Sałatka Poblano I Kukurydziana, Grillowana Sałatka ziemniaczana z kukurydzą i Poblano, oraz Sałatka z grillowanej kukurydzy i Poblano Chile.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Stoltz Organic Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się z głębokim bogatym kolorem i kwiatowym aromatem dla organicznego wąwozu Columbia Pinot noir. Wszystko jest po to, aby to wino powitało lata starzenia się lub było pijane na miejscu.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia38
Magazyn