Grillowana Klonowa Kanapka Z Indykiem

Grillowana Klonowa Kanapka Z Indykiem
Grillowana Klonowa kanapka z indykiem wymaga mniej więcej 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 1. To danie główne ma 1489 kalorii, 43g białka, oraz 95 g tłuszczu na porcję. Na 6,25 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać klon indyka, rodzynki chleb, musztarda MIODOWA, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać klon można śledzić to danie główne z Babeczki Klonowo-orzechowe jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 69%. Spróbuj Śniadanie kanapka z grillowanym serem z syropem klonowym, Grillowana Kanapka Z Indykiem I Serem, oraz Kanapka Z Grillowanym Cojack & Turkey dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść boczek na patelni na średnim ogniu, i gotować, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Wyjąć i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Odcedzić smar boczku z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodaj klon indyka na patelni, i gotować krótko, tylko wystarczająco długo, aby ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Masło po obu stronach chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
6
Ułóż jeden plasterek z dwoma plasterkami szwajcarskiego sera, następnie ułóż warstwę z indykiem klonowym i boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
7
Skropić musztardą miodową, a na wierzch dodać dwa pozostałe plastry szwajcarskiego sera. Wierzch z pozostałą kromką chleba, i pokroić kanapkę na pół. Powrót połówki kanapki na patelni, i gotować na średnim ogniu, obracając raz, aż ser zaczyna się topić, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda MIODOWAMusztarda MIODOWA
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia21
Magazyn