Grillowana Klonowa Kanapka Z Indykiem
Grillowana Klonowa kanapka z indykiem wymaga mniej więcej 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 1. To danie główne ma 1489 kalorii, 43g białka, oraz 95 g tłuszczu na porcję. Na 6,25 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać klon indyka, rodzynki chleb, musztarda MIODOWA, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać klon można śledzić to danie główne z Babeczki Klonowo-orzechowe jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 69%. Spróbuj Śniadanie kanapka z grillowanym serem z syropem klonowym, Grillowana Kanapka Z Indykiem I Serem, oraz Kanapka Z Grillowanym Cojack & Turkey dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść boczek na patelni na średnim ogniu, i gotować, aż chrupiące.
Wyjąć i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Odcedzić smar boczku z patelni.
Dodaj klon indyka na patelni, i gotować krótko, tylko wystarczająco długo, aby ogrzać.
Masło po obu stronach chleba.
Ułóż jeden plasterek z dwoma plasterkami szwajcarskiego sera, następnie ułóż warstwę z indykiem klonowym i boczkiem.
Skropić musztardą miodową, a na wierzch dodać dwa pozostałe plastry szwajcarskiego sera. Wierzch z pozostałą kromką chleba, i pokroić kanapkę na pół. Powrót połówki kanapki na patelni, i gotować na średnim ogniu, obracając raz, aż ser zaczyna się topić, 4 do 5 minut.