Grillowana kiełbasa i papryka z ziemniakami Cheddar
Grillowana kiełbasa i papryka z ziemniakami Cheddar jest bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 267 kalorii, 18g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.5 za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, cebulę, sos serowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowana Pizza z gorącą kiełbasą, grillowaną papryką i cebulą oraz oregano Ricotta, Grillowana słodka i gorąca Kiełbasa z grillowaną marmoladą cebulową i czerwoną papryką, oraz Pieczona kiełbasa, ziemniaki i papryka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kiełbaski, paprykę i cebulę w dużej misce.
Dodać opatrunek; wymieszać do okrycia. Przykryć; przechowywać w lodówce 30 minut.
Grill gazowy lub węglowy.
Odcedzić kiełbaski i warzywa; wyrzucić dressing.
Warzywa umieścić w koszu grillowym.
Umieść kiełbaski na grillu na średnim ogniu; gotować 12 do 15 minut, często obracając, aż zbrązowieje.
Kosz grillowy z warzywami umieścić na grillu; gotować około 10 minut, często mieszając, aż będzie chrupiący-miękki.
W międzyczasie zrób ziemniaki zgodnie z zaleceniami na pudełku, używając mleka, masła, wody i 1 saszetki sosu serowego.
Podajemy kiełbaski i warzywa z ziemniakami.