Grillowana Karaiby Polędwiczka Wieprzowa

Grillowana Karaiby Polędwiczka Wieprzowa
Przepis grillowane Karaiby polędwiczki wieprzowe może zaspokoić swoje pragnienie Ameryki Środkowej w około 1 godzina. Na 2,55 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 260 kalorii, 30g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz mielony pieprz, pokrojone owoce, sól czosnkową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowana Karaiby Polędwiczka Wieprzowa, Karaiby Grillowana polędwiczka wieprzowa z grillowaną salsą ananasową, oraz Karaiby-polędwiczki wieprzowe z salsą brzoskwiniową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie składniki owocowe. Przykryć i przechowywać w lodówce aż do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
2
Wymieszać wszystkie składniki przyprawy Rub.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele AngielskieZiele Angielskie
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
3
Umieść wieprzowinę w wytrzymałej, zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
4
Posypać przyprawami. Obróć torbę kilka razy, aby pokryć wieprzowinę. Worek uszczelniający; przechowywać w lodówce 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
WieprzowinaWieprzowina
5
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Wyjąć wieprzowinę z worka. Przykryj i grilluj wieprzowinę 4 do 6 cali od średniego ciepła 15 do 20 minut, często obracając, aż wieprzowina ma lekki rumieniec różu w środku i termometr do mięsa w środku odczytuje 71°.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Podawać z mieszaniną owoców.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Polędwica wieprzowa działa bardzo dobrze z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Alma de Los Andes Reserva Malbec z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Alma de Los Andes Reserva Malbec
Alma de Los Andes Reserva Malbec
Wyselekcjonowane winogrona z Agrelo i Uco Valley są poddawane długiej maceracji i 12-miesięcznej obróbce dębu, aby uzyskać ten pyszny, intensywnie owocowy Malbec z nutami borówki i boysenberry z nutą mineralności.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn