Grillowana kanapka z serem z wyciągniętą wołowiną i marynowaną czerwoną cebulą
Grillowana kanapka z serem z wyciągniętą wołowiną krótkie żeberka i marynowana czerwona cebula może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 645 kalorii. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka wyciągniętych żeberek wołowych, ser mozzarella, marynowana cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 53%. Podobne przepisy to Grillowany ser z wyciągniętymi żeberkami i marynowaną czerwoną cebulą, Grillowany Ser Z Wyciągniętymi Żeberkami, oraz Grillowane Żeberka Wołowe Po Koreańsku.
Instrukcje
Na 8 kromkach chleba ułożyć po 2 plastry sera. Top każdy z 1/4 szklanki marynowanej czerwonej cebuli, 1/2 szklanki ciągniętej wołowiny żeberka, i 2 więcej plastrów sera. Top z pozostałych kromek chleba.
Posmaruj górne kromki chleba 1 łyżką masła i odwróć na rozgrzany grill lub patelnię nieprzywierającą.
Pozostałe boki kanapek posmarować pozostałą 1 łyżką masła; gotować na średnim ogniu do uzyskania złotego koloru. Włącz kanapki i brązowe inne strony.
Pokrój ukośnie ząbkowanym nożem i podawaj natychmiast.