Grillowana Focaccia z mozzarellą Di Bufala, słodką włoską kiełbasą i świeżymi pomidorami

Grillowana Focaccia z mozzarellą Di Bufala, słodką włoską kiełbasą i świeżymi pomidorami
Grillowana Focaccia z mozzarellą Di Bufala, słodką włoską kiełbasą i świeżymi pomidorami może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1673 kalorii, 68g białka, oraz 118 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 11,3 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz aktywne drożdże, pomidorki koktajlowe, mozzarellę di bufala i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Ze Słodkiej Sałaty Z Mozzarellą Bufala, Grillowane włoskie kiełbaski i pomidory na Focaccii, oraz Grillowane grzyby Portobello z pomidorami i świeżą mozzarellą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zacznij od wyrobienia ciasta, aby miało czas na odpoczynek i wyrośnięcie. W misce stojącego miksera elektrycznego wyposażonego w hak do ciasta lub w misce do mieszania, połącz drożdże, cukier i ciepłą wodę i delikatnie wymieszaj, aby się rozpuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Około 1,5 Uncji (43 Gramów) CukruOkoło 1,5 Uncji (43 Gramów) Cukru
Majonez Do WiązaniaMajonez Do Wiązania
2
Pozostawić mieszaninę, aż drożdże ożywi i zacznie się spieniać, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
3
Jeśli używasz miksera, włącz mikser na niskim poziomie, dodaj sól i 2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodać mąkę, trochę na raz, mieszając z najniższą prędkością, aż mąka została włączona. Gdy ciasto zacznie się łączyć, zwiększ prędkość do średniej i puść, aż ciasto zbierze się w kulkę. Powinno to zająć około 5 minut. Okresowo zatrzymuj maszynę, aby zeskrobać ciasto z haka. Poczuj ciasto, gdy je robisz, ściskając niewielką ilość między kciukiem a palcami. Jeśli jest kruchy, dodaj więcej wody, jeśli jest lepki, dodaj więcej mąki, 1 łyżka na raz. Ciasto obrócić na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i kilka razy złożyć, ugniatając, aż stanie się gładkie i elastyczne. Uformuj ciasto na okrągło i włóż do lekko naoliwionej miski, obracając je, aby całkowicie pokryć ciasto olejem. Przykryj folią lub wilgotnym ręcznikiem i pozostaw ją w ciepłym miejscu (np. nad lampką pilotową gazu), aż podwoi się jej rozmiar, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Klarowny Ekstrakt Waniliowy Lub WodaKlarowny Ekstrakt Waniliowy Lub Woda
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu z gazem lub węglem drzewnym i rozpal go bardzo gorąco.
6
Ruszt posmarować olejem, aby kiełbaski nie przylgnęły. Grilluj kiełbaski aż do ugotowania, obracając szczypcami. Odstawić. Trzymaj grilla na gorąco, aby zrobić pizzę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
7
Zwijaj lub wklep ciasto w rustykalny, Podłużny kształt, o grubości około 1/4 cala-zrób to bezpośrednio na lekko posypanym mąką wiosle do pizzy dla ułatwienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
8
Posmaruj skórkę cienką warstwą oliwy z oliwek i połóż oliwę na gorącym grillu. Gdy ciasto wygląda na ustawione, w ciągu około 2 minut obrócić skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Teraz przygotuj polewę.
10
Pokrój pomidory i dodaj do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Majonez Do WiązaniaMajonez Do Wiązania
11
Dodać czosnek i bazylia. Pokruszyć w kiełbasie. Rip mozzarella na kawałki z rąk i dodać, że zbyt wraz z niektórych extra-virgin oliwy z oliwek. Doprawić solą i pieprzem, dodać mieszankę sałatkową i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Mieszane WarzywaMieszane Warzywa
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
12
Gdy skorupa jest ustawiona i ugotowana, przenieś ją na talerz. Wymieszać sałatkę w dłoniach i równomiernie rozprowadzić na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane WarzywaMieszane Warzywa
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
13
Posypać dobrym pyleniem Parmigiano-Reggiano i zakończyć odrobiną oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia49
Magazyn