Grillowana Faszerowana Papryka
Grillowana faszerowana papryka wymaga około 25 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 103 kalorie. Ten przepis służy 25 i kosztuje 72 centów za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka papryki, czosnkowo-ziołowy ser do smarowania, jednorazowe aluminiowe patelnie bochenkowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Grillowana Faszerowana Papryka, Grillowana Faszerowana Papryka, oraz Grillowana Faszerowana Papryka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko).
Wytnij 1/2 cala od końca łodygi każdego pieprzu.
Usunąć i wyrzucić nasiona i błony.
Pokroić plastry boczku na pół w poprzek. Kuchenka mikrofalowa, w 2 partiach, w wysokiej 90 sekund lub do momentu, gdy boczek jest częściowo ugotowany.
Łyżka sera do 1-qt. plastikowa torba na zamek błyskawiczny. (Nie zamykać.) Snip 1 róg torby, aby zrobić mały otwór. Wrzuć ser do wnęki każdego pieprzu, wypełniając prawie całkowicie.
Umieść 1 boczek na pół na ściętej stronie każdego pieprzu, zabezpieczając drewnianym kilofem.
Starannie wyciąć 3 (1-calowe) otwory w dnie każdej patelni bochenka. Odwrócić patelnie do góry nogami; umieścić paprykę, pokroić boki w górę, w otworach w patelniach.
Papryka grillowa, w patelniach, przykryta pokrywą grilla, ponad 350 do 400 (średnio-wysoka) ogrzać 6 do 8 minut lub do spodu papryki są zwęglone i boczek jest chrupiący.
Uwaga: aby do przodu, przygotować przepis zgodnie z zaleceniami przez pokrywę kroku i ostudzić papryki 4 godziny. Postępuj zgodnie z przepisem.