Grillowana fasola
Grillowana fasola może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 87 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 214 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka boczku, sos worcestershire, ketchup, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa, French String Beans / Green Beans, Tomato & Basil Salad, oraz Sałatka Farro z kalmarami, białą fasolą i zieloną fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać duży rondel na średnim ogniu.
Dodać boczek i gotować, aż będzie chrupiący.
Dodać cebulę i gotować, aż lekko zmięknie, o 3-5 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Dodać fasolę, cukier, ketchup, ocet, sól i sos Worcestershire i wymieszać. Przykryć i doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować, pod przykryciem, aż fasola będzie krucha.Facebook
Imię i nazwisko (wymagane)Mail (nie będzie opublikowany) (wymagane)strona internetowa poprzedni