Grill: Przypalone Końcówki

Grill: Przypalone Końcówki
Grill: spalone końcówki to bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 589 kalorii, 71g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na $4.29 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 79 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś rodzaj ognia: pośredni, kapiele z mostka, świeżo mostek point i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Burnt Ends, Fasola Pieczona Z Przypalonymi Końcami, oraz Fasola Pinto z przypalonymi końcami.

Instrukcje

1
Pokrój wędzony mostek w kostkę o średnicy 1/2 cala i umieść w dużej jednorazowej tacy.
2
Dodaj w 1 filiżankę grilla i mostka drippings, jeśli zastrzeżone, i wrzucić dokładnie płaszcz kawałki mostka.
3
Umieść tacę z powrotem w palaczu i dymu w temperaturze 225 stopni, aż kawałki mostka ciemnieją i stają się chrupiące na brzegach, 2 do 4 godzin.
4
Wyjąć z palacza, ostudzić przez 10 minut, a następnie podawać, z dodatkowym sosem barbecue, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
TrudnośćEkspert
Gotowe W20 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia40
Magazyn