Gravlax Brązowo-Cukrowy

Gravlax Brązowo-Cukrowy
Brown-Sugar Gravlax jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 18 i kosztuje $3.78 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 341 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, grubą sól, koperek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć whiskey można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Ten przepis od Martha Stewart Ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni skandynawskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Babeczka z brązowym cukrem Rolling Stones z nadzieniem kokosowym, polewą z rumu i kruchym brązowym cukrem, Gravlax (Szwedzki łosoś Peklowany cukrem i solą), oraz Brązowy cukier Funt ciasta z brązowym cukrem twarożek lukier.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Couttures Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia22
Magazyn