Fiński Flatbread

Fiński Flatbread
Fiński Flatbread może być tylko Skandynawskie przepis, którego szukasz. Za 17 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten chleb ma 211 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka mąki, sody oczyszczonej, tłuszczu piekarskiego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 50 minut. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 25%, to danie nie jest tak wybitne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Klon pieczone warzywa i chrupiący boczek Flatbread dla wspaniałego Flatbread Challenge, Fińskie Wiatraczki, oraz Fiński Kalafior.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sól i sodę oczyszczoną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ogony Homara AustralijskiegoOgony Homara Australijskiego
2
Pokrój w tłuszcz, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy. Dodaj maślankę tylko do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
SkracanieSkracanie
3
Obróć ciasto na posypaną mąką powierzchnię; ugniataj przez 3-5 minut. Wklep na niesmażony 12-calowy. patelnia do pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PizzyPatelnia Do Pizzy
4
Piec w temperaturze 350° przez 30 minut lub na złoty kolor. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem na ruszt.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn