Granita Brzoskwiniowa

Granita Brzoskwiniowa
Brzoskwiniowa Granita może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 61 kalorii. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soku z cytryny, nektar brzoskwiniowy, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co jest raczej złe. Spróbuj Kolczasta Brzoskwinia Limeade Granita, Granita wapienna {limòn granita}, oraz Czysta Sałatka Wieprzowa, Brzoskwiniowa I Rukola Z Brzoskwiniowym Winegretem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz nektar brzoskwiniowy z cukrem w rondlu na średnim ogniu; gotuj, często mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nektar BrzoskwiniowyNektar Brzoskwiniowy
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia; wymieszać sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
3
Wlać mieszaninę do naczynia do pieczenia 13 x 9 cali; przykryć i zamrozić 8 godzin lub do firmy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Wyjąć mieszaninę z zamrażarki; zeskrobać całą mieszaninę widelcem, aż będzie puszysta.
5
Podawać natychmiast lub przechowywać w przykrytym pojemniku w zamrażarce.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn