Graisserons

Graisserons
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Graisserony mogą być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 446 kalorii, 48g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.59 za porcję. Ten przepis od Serious Eats ma 13 fanów. Mieszanka wieprzowiny, cynamon i 2 goździki, żołądki drobiu i / lub serca, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby wykorzystać liście laurowe można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Mięso wrzucić z solą i przykryć luźno. Przechowywać w lodówce przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2
Mięso opłukać i osuszyć. Zmielić wieprzowinę przez średni talerz (około 1/4 cala otwory). Ewentualnie mielić wieprzowinę. Podziel nogi kaczki na stawy kolanowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga KaczkiNoga Kaczki
Mięso MieloneMięso Mielone
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
3
Pokroić żołądki na 1/2 cala segmentów.
4
W rondlu umieść świńskie łapki i nogi kaczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga KaczkiNoga Kaczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Dodać mieloną lub mieloną wieprzowinę i żołądki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
6
Dodać bulion i tłuszcz. Przynieś garnek na wolnym ogniu i gotować na bardzo niskim wolnym ogniu, aż mięso będzie bardzo miękkie, o 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
7
Wyjąć i wykroić nogi kaczki (lub wyłowić Kości, jeśli mięso samo ześlizgnęło się.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga KaczkiNoga Kaczki
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
8
Usuń kości ze stopy świni. Mięso kłusaka mielimy i odstawiamy na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso MieloneMięso Mielone
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
9
Wyciągnij wszystkie mięso z garnka, w tym mielonego kłusa i umieść w dużej misce do mieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
10
Niech soki mięsne osiadają w garnku, a następnie wylać cały tłuszcz do osobnej miski. Powinno być około 2 szklanki żelatynowego, słonego wywaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
11
Użyj drewnianą łyżką lekko ugniatać mięso w misce do mieszania, aż masz zacieru, mniej więcej w zależności od preferencji.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
12
Dodać bulion mięsny i dokładnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
13
Pakuj graisserony w małe słoiki do konserw lub ramekiny, naciskając tak, aby mięso było zanurzone w magazynie. Całkowicie schłodzić, a następnie uszczelnić powierzchnię odrobiną tłuszczu z kaczki. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tłuszcz Z KaczkiTłuszcz Z Kaczki
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
14
Aby służyć, zeskrobać tłuszcz z powierzchni i pokroić Bochenek jak pasztet, lub czerpak z ramekin.
Składniki, których będziesz potrzebować
PasztetPasztet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn