Gotowane owoce na gofrach
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur poranny posiłek, więc dać gotowane owoce na gofry spróbować. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 281 kalorii, 7G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz nektar z agawy, wodę, nasiona kolendry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Gofry czekoladowe z gotowanymi wiśniami, Syrop Klonowy - Jajka Gotowane I Gofry, oraz Gofry z Nektarynkami gotowane w syropie Estragonowo-miodowym.
Instrukcje
W dużym rondlu grzać nasiona kolendry, aż będą pachnące (3-5 minut).
Dodaj agawę, skórkę cytrynową, estragon i wodę; podgrzewaj na wolnym ogniu, mieszając, aby wymieszać. Dusić 10 minut.
Wyjąć z ognia; odstawić na 20 minut.
Do syropu dodaj owoce. Przykryć garnek i powrócić do niskiej gotować, mieszając od czasu do czasu. Po 10 minutach zacznij sprawdzać owoce pod kątem doneness( końcówka ostrego noża łatwo wsunie się); przenieś do miski, ponieważ jest delikatna. Skórki z moreli, śliwek i brzoskwiń; wszystkie owoce pokroić na pół. Wanilię wymieszać z syropem.
Podawać owoce na gofrach.