Gotowane gruszki z kremowym sosem Pekan

Gotowane gruszki z kremowym sosem Pekan
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Gotowane gruszki z kremowym sosem Pekan może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 347 kalorii, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać śmietanę, sól koszerna, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kremowe Kokosowe gotowane gruszki z anyżem gwiazdkowym, Gotowane gruszki w sosie malinowym, oraz Gotowane gruszki z sosem czekoladowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby poderwać gruszki: w dużym garnku połącz wodę z cukrem na średnim ogniu. Za pomocą obieraczki do warzyw wyciąć z cytryny szerokie paski skórki cytrynowej i dodać do garnka wraz z sokiem z całej cytryny. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, mieszając, aby rozpuścić cukier, a następnie zmniejszyć ogień, aby utrzymać delikatne gotowanie na wolnym ogniu. Zanurz gruszki w gotującej się cieczy, dodając więcej wody, jeśli to konieczne, aby po prostu przykryć gruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Wytnij kawałek papieru pergaminowego w okrąg na tyle duży, aby pokryć garnek. Wrzuć papier do garnka, aż dotknie powierzchni cieczy. Dusić gruszki, aż nóż włożony bezpośrednio w gruszkę napotyka niewielki opór, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Wyjąć garnek z ognia i całkowicie schłodzić gruszki w płynie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Aby zrobić sos: w rondlu, na dużym ogniu, połączyć brązowy cukier i wodę i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu, aż sos jest zmniejszona, grubsze i nabiera ciemnobrązowego koloru, o 8 do 10 protokół. Ostrożnie wymieszać w śmietanie, zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, aż bardzo gęsty, 2 do 3 minut więcej. Wymieszać w tosty pekan i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Podawać od 1 do 2 połówek gruszek na osobę, polane kremowym sosem orzechowo-karmelowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zwykła WodaZwykła Woda
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn