Gorący krem z kraba kalafiorowego

Gorący krem z kraba kalafiorowego
Przepis na gorący krem z kraba kalafiorowego można przygotować w około 30 minut. Za 41 centów za porcję otrzymasz przyprawę na 32 porcje. Jedna porcja zawiera 148 kalorii, 3 g białka i 10 g tłuszczu. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Udaj się do sklepu i kup parmezan, pimientos, krakersy i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 19%, to danie jest raczej złe. Gorący krem z kraba, gorący krem z kraba i karczocha oraz tandetny gorący krem z kraba i czerwonej papryki są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W misce wymieszaj kalafior, kraba, majonez, parmezan, sól czosnkową i pieprz cytrynowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Krakersy PełnoziarnisteKrakersy Pełnoziarniste
5 Do 6 Plasterków Sera Mozzarella5 Do 6 Plasterków Sera Mozzarella
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Przenieść do nienasmarowanego 9-calowego. talerz do ciasta.
3
Posypać pimientos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 12 Opakowań) Groszek Mrożony, RozmrożonyPo 12 Opakowań) Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Piec bez przykrycia w temperaturze 350°C przez 25-30 minut lub do momentu, aż ciasto zacznie się pienić, a brzegi staną się złotobrązowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
Podawać z krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i różowe wino musujące to świetny wybór na dip. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Louis Roederer Cristal Brut. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 299 dolarów.
Cristal Brut Louisa Roederera
Cristal Brut Louisa Roederera
Cristal, klejnot i tête de cuvée szampana Louisa Roederera, został stworzony w 1876 roku dla cara Rosji Aleksandra II. Pozostaje wierny swemu pochodzeniu, inspirowany elegancją i czystością. Cristal jest produkowany zgodnie z rygorystycznymi standardami winiarskimi, które wymagają rygorystycznej selekcji crus, roczników, winogron i wina. Cristal jest produkowany wyłącznie z najlepszych roczników crus, które mają gwarancję, że pochodzą z winnicy Louis Roederer. Wszystkie wyjątkowe cechy rocznika 2002 zostały dosłownie uchwycone w tym Cristal 2002, który jest hojny i bujny, ukazując idealną równowagę pomiędzy koncentracją i finezją, świeżością i winem, intensywnością i wyrafinowaniem. W trzech słowach: dumny, bogaty i luksusowy. Cristal 2002 jest jaskrawo żółty z jasnobursztynowymi refleksami i ma piękny mus z delikatnym kordonem trwałych i regularnych bąbelków. Nos jest intensywny i delikatny, odsłaniając czystą i dobrze wymieszaną mieszankę smaków miodu, kakao, lekko prażonych orzechów laskowych i kandyzowanych owoców cytrusowych. W ataku pikantna eksplozja dojrzałych owoców, wino ujawnia czerwone owoce, białą czekoladę, karmel i duńskie ciasto, typowe dla Cristala. Jego jedwabista, skoncentrowana konsystencja opiera się na intensywnej, mocnej i winnej strukturze, ale zachowuje wyrafinowanie. Podniebienie rozwija się, aby osiągnąć pyszne wrażenie dobrze wymieszanej harmonii smaków. Świeży finisz z nutą goryczy sprawia, że jest niemal chrupiące.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn