Gorący Dip Parmezan-Karczoch

Gorący Dip Parmezan-Karczoch
Gorący Dip parmezan-karczoch jest bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 35 porcji z 68 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka karczoch serca, majonez majonez Real majonez, zielona cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Nashville Hot Chicken Dip, Dip Krabowy Z Karczochami, oraz Dip awokado ze szpinakiem i karczochem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
2
Połącz pierwsze 4 składniki.
3
Łyżka do płytkiej zapiekanki rozpylonej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
4
Piec 20 do 25 min. lub aż do przegrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
5
Top z pomidorami i cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn