Gorący Dip Parmezan-Karczoch
Gorący Dip parmezan-karczoch jest bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 35 porcji z 68 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka karczoch serca, majonez majonez Real majonez, zielona cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Nashville Hot Chicken Dip, Dip Krabowy Z Karczochami, oraz Dip awokado ze szpinakiem i karczochem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Połącz pierwsze 4 składniki.
Łyżka do płytkiej zapiekanki rozpylonej sprayem do gotowania.
Piec 20 do 25 min. lub aż do przegrzania.
Top z pomidorami i cebulą.