Gorgonzola Gruszka Pizza Przepis
Przepis Gorgonzola Gruszka Pizza przepis jest gotowy w około 23 minuty i jest zdecydowanie spektakularny Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 378 kalorii, 4G białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z phamfatale.com ma 25 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać fourme ser d ' Ambert, sól, zielenina, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Karmelizowana Gruszka i Gorgonzola Pizza, Pizza z boczkiem, gruszką i gorgonzolą, oraz Gruszka, Gorgonzolan i orzech Pizza.
Instrukcje
Do sosu bchamelowego z sera pleśniowego: w rondlu rozpuść 8 łyżek masła na średnim poziomie; nie chcesz, aby masło się spaliło.
Dodać czerwone płatki chili (jeśli są używane). Podgrzać do średniej wysokości (masło powinno być gorące i złociste) i dodać mąkę. Mieszaj ręcznie trzepaczką przez około 3 minuty. Mąka powinna wchłonąć masło i utworzyć pastę. Dobrze wymieszać, aż się włączy i dodać mleko w 3 etapach. Zwiększyć ciepło, stale mieszając przez około 5 minut.
Dodaj 4 uncje sera pleśniowego i zmniejszyć ogień do niskiej. Po rozpuszczeniu i dobrze wkomponowaniu sera doprawiamy solą i pieprzem.
Niech SOS odpocząć, aż nadszedł czas, aby zmontować danie.Przygotowanie gruszek: obrać, osadzić i pokroić w małe kliny.
Pozostały ser pleśniowy wyjąć z lodówki na 15 minut przed podaniem, aby przywrócić mu temperaturę pokojową.Na gorącym, nie nasmarowanym kamieniu do pizzy ponownie podgrzewaj płaski chleb, jeden po drugim, przez około 20 sekund z każdej strony.
Na każdy płaski chleb rozprowadzić sos bchamelowy z sera pleśniowego.
Posypać karmelizowaną cebulą.
Niech gotować, aż chleb twardnieje trochę.
Dekoruj zielenią sałatkową. Top z gruszkami i posypać kruszonką ser pleśniowy.Na koniec skropić oliwą z oliwek.
Podawać natychmiast.Bon apptit!