Golden Gratinéed Shellfish
Golden Gratinéed Shellfish to pescatarian danie główne. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. Ten przepis służy 8. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, małże, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 50%. Spróbuj Ziemniaki Zapiekane, Zapiekane Czerwone Ziemniaki Ze Szczypiorkiem, oraz Zapiekana Musztarda Śmietana Cebula dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na średniej patelni.
Dodać czosnek i szalotka i gotować na małym ogniu, aż zmiękną, 5 protokół.
Przełożyć do miski i ostudzić. Wymieszać z musztardą.
Dodać bułkę tartą i tymianek, doprawić solą i pieprzem i dobrze wymieszać.
W średnim rondlu doprowadzić wino do wrzenia z liśćmi laurowymi.
Dodaj małże, przykryć i gotować na dużym ogniu, aż się otworzą, 1 do 2 protokół.
Przełożyć do miski, przecedzić płyn do gotowania do filiżanki i dodać szczyptę soli. Umieścić małże na pół skorupy na blasze do pieczenia; wyrzucić puste muszle Małży.
Ustaw małże na pół skorupy na blasze do pieczenia. Umieść krewetki w każdej z pustych muszli małży i ułóż na blasze do pieczenia. Łyżka łyżeczka płynu Małży nad każdym Małży, małży i krewetek, aby je zwilżyć. Kopiec 2 łyżeczki bułki tartej na owoce morza w każdej skorupce.
Pozycja 2 arkusze skorupiaków na stojaku w górnej trzeciej części piekarnika i piec przez 5 minut, lub aż rumiane. Powtórz z trzecim arkuszem.
Rozłóż gotowane na parze małże i surowe małże i krewetki w dużym naczyniu gratin.
Posypać przyprawione bułki tartej i piec w 500 aż rumiane. Wymieszać z gotowanym linguine, oliwą z oliwek i trochę płynu Małży.