Gofry Kukurydziane

Gofry Kukurydziane
Gofry kukurydziane to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 140 kalorii, 6G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako poranny posiłek i odbywa się w ok. 50 minut. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 21 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, białka jaj, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest solidne. Podobne przepisy to gofry kukurydziane, Gofry kukurydziane i owsiane, oraz Gofry Kukurydziane Cheddar.

Instrukcje

1
Rozgrzej gofrownicę i zalej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica
2
W średniej misce wymieszaj mąkę pszenną, mąkę kukurydzianą, cukier, proszek do pieczenia i sodę oczyszczoną. Zrobić dobrze w środku, i mieszać w maślance tylko do gładkiej. W osobnej misce ubij białka mikserem elektrycznym, aż będą wystarczająco grube, aby utrzymać miękki daszek. Ostrożnie złożyć białka do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka PszennaMąka Pszenna
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MaślankaMaślanka
Białka JajBiałka Jaj
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Łyżka ciasto na gorącej gofrownicy w ilości odpowiedniej do żelaza. Zamknąć i gotować, aż żelazko przestanie parować, a gofry będą złocisto brązowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia16
Magazyn